drenkelingenhuisje Terschelling

Over ons

Snijder Persoonlijk vindt u al jaren aan de Dorpsstraat 10 in Terschelling-Hoorn. Wij richten onze verzekeringsactiviteiten zowel op particulieren als op het midden en kleinbedrijf. Zowel Berend als Martin hebben al ruim 35 en Ingrid 5 jaar ervaring op het gebied van verzekeringen. 

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijk contact met onze klanten. Op die manier is het mogelijk om in alle rust uw situatie te bekijken en onze ideeën daarover op elkaar af te stemmen. In een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis kunnen wij ons een goed beeld vormen over welke risico`s gedekt zouden moeten worden. En natuurlijk welke verzekering daarbij het beste past. 

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat wij aan deze vereisten voldoen. Wij zijn namelijk lid van Adfiz, de grootste branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. En het lidmaatschap kent de verplichting tot permanente educatie. Wij zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien. 

Spreekt een persoonlijke benadering u aan en wilt u graag meer informatie over onze producten en diensten? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Een afspraak is dan zo geregeld. 

Samenwerking

Wij werken samen met Voogd & Voogd ,voorheen Vandien Service Provider B.V. (VSP), en met van Campen & Dijkstra Verzekerings Adviseurs. Zij verzorgen onze geautomatiseerde polis en schade administratie, als ook de premie incasso.

Stel ons gerust uw vraag

(0562) 448 009
06 220 660 10
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.